Hit enter to search or ESC to close

Praktische informatie

Het crematorium koestert de waarden van menselijkheid en openheid en staat open voor alle geloofsovertuigingen en filosofieën. Het personeel van het crematorium “De Witte Bomen” verwelkomt u in het Frans of het Nederlands om de afscheidsplechtigheid te organiseren en deze zo goed mogelijk af te stemmen op uw overtuigingen en wensen van de overledene. Het crematorium biedt een brede waaier aan diensten zodat elke hulde zo harmonieus en respectvol mogelijk kan verlopen, in overeenstemming met de wensen van de overledene en zijn familie.

De installaties van het crematorium ‘De Witte Bomen’ zijn ontworpen om een uitvaart voor of na de crematie te organiseren en families toe te staan een laatste persoonlijk eerbetoon te brengen aan de overledene. Het crematorium biedt twee zalen waar plaats is voor 60 en 120 personen. Ze zijn open voor alle geloofsovertuigingen en beschikken over nodige audiovisuele middelen om de uitvaart een persoonlijke toets te geven.

CORONAVIRUS (Covid-19) – Sanitaire maatregelen voor de organisatie van begrafenisplechtigheden 

In overeenstemming met de bepalingen van het Overlegcomité, heeft het crematorium De Witte Bomen regelingen getroffen voor de organisatie van begrafenisplechtigheden om de gezondheid en veiligheid van iedereen te garanderen.

  • Het dragen van een masker en het ontsmetten van de handen zijn verplicht bij aankomst in de gebouwen van het crematorium.
  • Het crematorium heeft een beperkte capaciteit. De plechtigheden bieden plaats aan maximum 15 personen. Social distancing en het dragen van een masker zijn verplicht.
  • Begrafenisrecepties en maaltijden zijn niet toegestaan. De cafetaria is tot nader order gesloten.
  • De verstrooiingen kunnen op afspraak plaatsvinden in de begraafplaats, met inachtneming van het dragen van een masker en de regels van social distancing.  Indien van toepassing wordt de urn de dag na de crematie teruggegeven aan de uitvaartondernemer of aan een vertegenwoordiger van de familie / nabestaanden, volgens een met onze diensten op te stellen schema.

Plechtigheden en tarieven

(pdf)

Prijs_nl_2021-JDE

Tarief cafetaria

(pdf)

Tarif catering nl 2021_Page_1

Online reservering
voorbehouden voor begrafenisondernemers

Crematorium De Witte Bomen
Rue des Blancs Arbres, 1A
BE-7911 Hacquegnies

T | +32 69 66 99 40
F | +32 69 66 99 41
E | crematorium@ideta.be

Het Crematorium is geopend van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 16u30 en op zaterdag van 8u30 tot 16u00.