Hit enter to search or ESC to close

Praktische informatie

Het crematorium koestert de waarden van menselijkheid en openheid en staat open voor alle geloofsovertuigingen en filosofieën. Het personeel van het crematorium “De Witte Bomen” verwelkomt u in het Frans of het Nederlands om de afscheidsplechtigheid te organiseren en deze zo goed mogelijk af te stemmen op uw overtuigingen en wensen van de overledene. Het crematorium biedt een brede waaier aan diensten zodat elke hulde zo harmonieus en respectvol mogelijk kan verlopen, in overeenstemming met de wensen van de overledene en zijn familie.

De installaties van het crematorium ‘De Witte Bomen’ zijn ontworpen om een uitvaart voor of na de crematie te organiseren en families toe te staan een laatste persoonlijk eerbetoon te brengen aan de overledene. Het crematorium biedt twee zalen waar plaats is voor 60 en 120 personen. Ze zijn open voor alle geloofsovertuigingen en beschikken over nodige audiovisuele middelen om de uitvaart een persoonlijke toets te geven.

CORONAVIRUS (Covid-19) – Sanitaire maatregelen voor de organisatie van begrafenisplechtigheden en maaltijden

In overeenstemming met de bepalingen van het Overlegcomité, heeft het crematorium De Witte Bomen regelingen getroffen voor de organisatie van begrafenisplechtigheden en maaltijden om de gezondheid en veiligheid van iedereen te garanderen.

  • Het dragen van een masker en het ontsmetten van de handen zijn verplicht bij aankomst in de gebouwen van het crematorium.
  • Het crematorium heeft een beperkte capaciteit. De plechtigheden bieden plaats aan maximum 40 personen. Social distancing en het dragen van een masker zijn verplicht.
  • Begrafenisrecepties en maaltijden kunnen in de cafetaria worden georganiseerd voor maximaal 40 personen, met 4 personen per tafel.  Social distancing (1,5 meter) en het dragen van een masker zijn verplicht, behalve wanneer de personen aan tafel zitten. Gasten moeten aan hun eigen tafel blijven zitten. Consumeren en/of bestellen aan de bar is niet toegestaan. Het is verplicht om de contactgegevens van één persoon per tafel te registreren (telefoonnummer of e-mailadres). In geval van weigering om de gegevens te registreren, behoudt het crematorium De Witte Bomen zich het recht voor om de toegang tot de cafeteria te weigeren.
    Om een maaltijd te reserveren, gelieve  rechtstreeks contact op te nemen met de cafetariadienst op het nummer 069/66 99 48 of per e-mail op cafeteria.crematorium@ideta.be
  • De verstrooiingen kunnen op afspraak plaatsvinden in de begraafplaats, met inachtneming van het dragen van een masker en de regels van social distancing.  Indien van toepassing wordt de urn de dag na de crematie teruggegeven aan de uitvaartondernemer of aan een vertegenwoordiger van de familie / nabestaanden, volgens een met onze diensten op te stellen schema.

Ceremonies en tarieven

(pdf)

Capture d’écran 2020-01-03 à 09.04.32

Online reservering
voorbehouden voor begrafenisondernemers

Crematorium De Witte Bomen
Rue des Blancs Arbres, 1A
BE-7911 Hacquegnies

T | +32 69 66 99 40
F | +32 69 66 99 41
E | crematorium@ideta.be

Het Crematorium is geopend van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 16u30 en op zaterdag van 8u30 tot 16u00.